Anunț de atribuire a contractului de finanțare nerambursabilă

Anunț de atribuire a contractului de finanțare nerambursabilă

          Anunț de atribuire a contractului de finanțare nerambursabilă În conformitate cu prevederile legale privind acordarea de finanțări nerambursabile, se face cunoscut faptul că Parohia Ortodoxă Română “Sfânta Cuvioasa Parascheva” din Blăjeni-Sat, în urma depunerii proiectului privind: ”Reabilitarea acoperișului Casei Parohiale”, a obținut finanțarea , proiectul fiind avizat favorabil.

Numărul și data apariției în Monitorul Oficial al României, Partea a VI-a:

  • Număr de Monitor Oficial: 157
  • Număr de înregistrare: 260.332
  • Data publicării în Monitor: 22.08.2024
  • Tip anunț: Anunțuri în baza Legii nr. 350/2005

Locul depunerii propunerilor de proiecte:
Propunerile de proiecte au fost depuse la sediul Primăriei Comunei Blăjeni, la adresa: Comuna Blăjeni, sat Blăjeni, nr. 81

Condițiile care au trebuit să fie îndeplinite de solicitanții care au depus proiectele:

  • Solicitanții trebuie să fie persoane fizice sau persoane juridice fără scop patrimonial, asociații sau fundații constituite conform legii sau culte religioase recunoscute conform legii, sau alte entități non-profit, înregistrate legal pe teritoriul României.
  • Proiectele și programele trebuie să vizeze activități de interes public local, să promoveze imaginea comunei Blăjeni, sau reabilitări, restaurări, consolidări care contribuie la dezvoltarea comunității locale.

Data și locul desfășurării sesiunii obținerii finanțării:
Sesiunea în vederea obținerii finanțării nerambursabile a proiectelor de interes public local,  s-a desfășurat începând cu data de 29.08.2024, iar data limită până la care s-au putut depune proiectele a fost 11.09.2024, ora 15.00.

Informații suplimentare privind metodologia de finanțare, criteriile de evaluare și procedura de depunere a proiectelor au putut fi obținute de la Primăria Comunei Blăjeni, sau prin consultarea documentației publicate pe site-ul oficial al Primăriei, la adresa www.blajeni.ro.

U.A.T. COMUNA BLĂJENI
JURCA HORIA-FLAVIUS

Posted in ANUNTURI PUBLICE, TOATE DOCUMENTELE PUBLICE.