Acte necesare pentru persoanele care solicita direct stimulentul de insertie in cazul in care acestea au contracte civile

DOSARUL TREBUIE SA CONTINA:

  1. CEREREA DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE A TITULARULUI SI A CELUILALT PARINTE
  2. DECIZIE DE IMPUNERE ANUALA, DECIZIE DE PLATI ANTICIPATE SAU ADEVERINTE ELIBERATE DE CATRE ADMINISTRATIA FINANCIARA, ADEVERINTE ELIBERATE DE FIRMELE CU CARE S-AU INCHEIAT CONTRACTE CIVILE-
  3. DECLARATIA TIP A TITULARULUI CU VENITURILE REALIZATE SI OBLIGATIVITATEA DE A PREZENTA IN ANUL URMATOR DECIZIA DE IMPUNERE ANUALA SAU ADEVERINTA ELIBERATA DE ADMINISTRATIA FINANCIARA, PENTRU ANUL ANTERIOR
  4. COPII DUPA CONTRACTELE CIVILE-CONFORM CU ORIGINALUL
  5. DECLARATIA TIP A TITULARULUI
  6. DECLARATIA TIP A SOTIEI IN CAZUL IN CARE ESTE CASNICA, ELEVA , STUDENTA
  7. ADEVERINTA DE LA CASA DE SANATATE:
  • PERSOANELE PLATITE DE EI- CU ZILELE SI SUMA DE BANI PLATITA CU TITLU DE CONCEDIUL DE MATERNITATE,
  • PENTRU PERSOANELE CARE NU AU BENEFICIAT DE PLATA CONCEDIILOR MEDICALE (DEOARECE NU AU INCHEIAT CONTRACT CU EI PENTRU PLATA ACESTORA.
  1. CARTILE DE IDENTITATE ALE AMBILOR SOTI
  2. CERTIFICATELE DE NASTERE ALE TUTUROR COPIILOR AFLATI IN INTRETINERE
  3. DOSAR PLIC
  4. ALTE DOCUMENTE DACA ESTE CAZUL
  • CERTIFICAT DE CASATORIE
  • ANCHETA SOCIALA
  • DECIZII PLASAMENT, INCREDINTARE IN VEDEREA ADOPTIEI, ADOPTIE ETC
  • SENTINTE DE DIVORT
  • NOTA SUPLIMENTARA DE INFORMATII

                       ATENTIE!

  1. Adeverinţa trebuie să fie în original, să aibă număr de înregistrare, antet, nr. de telefon al angajatorului, să fie completată corect şi cu acelaşi pix, să fie semnată de reprezentantul legal cu nume în clar şi semnătura acestuia şi să poarte ştampila societăţii. Adeverinţa nu trebuie să prezinte ştersături, adăugiri ori alte vicii de formă sau fond. Adeverinta sa fie completata exact cu datele solicitate, sa fie pe o singura fila fata-verso.
  2. Data adeverintei eliberata de angajator sa fie anterioara depunerii dosarului la primarie
  3. In adeverinta se trece: cele 42 de zile din concediu de lauzie se implinesc la data de… care se calculeaza incepind cu ziua urmatoare nasterii copilului de exemplu: copil nascut in 03.09.2012 a 42-a zi este 15.10.2012.
  4. Documentele din dosar (acte de stare civila precum si alte documente) trebuie sa fie conforme cu originalul- scris citet conform cu originalul, numele si prenumele celui care le face, semnatura lui si stampila primariei.
  5. Dosarul nu va contine alte documente decit cele solicitate.
  6. Cererea declaratie pe propria raspundere a titularului si a celuilalt parinte trebuie completata corect, complet si fara a avea modificari si stersaturi.
  7. Data inregistrarii cererii declaratie pe propria raspundere sa corespunda cu data cereririi persoanei care solicita dreptul.
  8. Ancheta sociala prevazuta in Hotarirea 1291/2012, ,, În situaţia în care părinţii copilului nu sunt căsătoriţi, dar copilul a fost recunoscut, îndeplinirea condiţiilor prevăzute la alin. (2) se demonstrează pe baza anchetei sociale efectuate de autoritatea tutelară.”, si este necesara in toate dosarele de indemnizatie sau stimulent in care parintii copilului nu sunt casatoriti.

>> Actualizez lista

Posted in Documente de asistenta sociala.